torek, 25. september 2012

Začetek oddaje Gostilna išče šefa bo 1. oktobra!

Kakor pravi 24ur.com, se bo nov resničnostni šov to jesen, v katerem bo Gostilna iskala šefa začel v ponedeljek 1. oktobra, se pravi čez slab teden.

Srce oddaje bo v kuhinji (spominja na Hell kitchen??), v kateri se bodo spopadali iz kroga v krog za obstanek v Gostilni. Kot je že napisano v blogu bomo gledalci spremljali 12 tekmovalcev, različnih karakteristik, ki se bodo spopadali 10 tednov za šefa gostilne.

Poleg kuhanja, strežbe, organizacije v kuhinji, vodenja gostilne bodo morali tekmovalci pokazati tudi svojo izvirnost, saj bodo morali sami razvijati jedi. Podobno kot je bilo v resničnostnem šovu Bar, bomo tudi tukaj lahko gledalci v živo okusili oddajo. Tokrat ne samo z okušanjem že znanih pijač, ampak verjetno tudi novih jedi.

Voditeljica oddaje Lili Žagar. Foto: tocnoto.si


Seveda bodo celoten potek oddaje snemale tudi kamere, ki se bodo vrtele 24 ur na dan, vse dni v tednu. Če želite si lahko zagotovite popoln dostop do teh kamer z nekaj cvenka, v nasprotnem primeru pa bomo oddaje lahko spremljali tudi v preko televizijskih zaslonov in sicer šest dni v tednu.

Po en tekmovalec bo vsak teden izločen, po že znanem receptu. Sotekmovalci bodo zbirali nominacije za izločitev, zadnjo besedo pa bomo imeli gledalci.

Samo še šest dni!

Vir: 24ur.com

Ni komentarjev:

Objavite komentar