petek, 28. september 2012

Studio šova gostilna išče šefa

Pop tv-ejevci so ponosno predstavili nekaj fotografij studia, v katerem bomo spremljali voditeljico, komentatorje in tekmovalce v pogovorih, prepirih in drugih komedijah. Vstopite v svet barv nas vabijo.

Scenograf (in prav tako režiser oddaje) je Marjan Kučej. Pri oblikovanju je razmišljal, da mora biti scena drugačna od dosedanjih. Tako je poskusil s svetlimi barvami, mehkejšimi oblikami. Pri postavitvi se je bilo treba prilagajati vsebini oddaje, tehničnim težavam in stroškom postavitve.

Od idejnih osnutkov do končnega izdelka je minilo precej časa. Prvi idejni osnutki so bili šele konec julija, scena pa je bila realizirana šele konec septembra. Kljub temu je bilo potrebno še nekaj sprememb pri že končni sceni, ker se nekatere stvari niso najbolje obnesle v praksi.

Studio Gostilna išče šefa

Studio bo torej svetel in prijeten za oko. Osnovna barva je bela, dodane so pastelne barve, katere pa lahko se lahko s pomočjo LED tehnologije spreminjajo glede na vsebino barve. Tako bo ob običajnem pogovoru prevladovala nežna modra barva, ob napetostih pa bo ozračje ogrela še rdeča ali oranžna barva. 

V sceni so tudi videostene, na katerih se bo projecirala različna video vsebina, kot je na primer voda in ogenj.

scenograf in režiser foto:24ur.com


studio foto:24ur.com


Po slikah sodeč in po opisu, bomo letos torej lahko res navdušeni nad scenografijo. 


Vir in slike: 24ur.com

Ni komentarjev:

Objavite komentar